Наши партнеры

MenuFCK hev uafgjort hjem mod Valencia

UEFA Cup

FC København gæstede i dag Mestalla, for at tottes mod de øjeblikkelige spanske firere, Valencia. FC København viste flot de danske farver frem, og fik trukket et uafgjort resultat i land.

FCK’s mål startede som et skydetelt i starten af kampen. Specielt de første tyve minutter på Mestella var hårde for københavnerne, som dog, trods hårde betingelser, formåede at holde nullet i de første 45 minutter. FCK havde da også selv deres chancer, og specielt en situation, hvor Ailton ene mand kommer igennem, burde have resulteret i et mål. Afslutningen røg dog over mål.

Fra andens halvleg start fortsatte det danske hovedstadshold med at holde Valencia væk far målet, men efter omtrent en times spil, slog spanierne til. I den spanske liga er David Villa topscorer, men idet han startede på bænken måtte andre tage over, og i dette tilfælde, var det landsmanden Fernando Morientes, der gjorde således. En brøler i FCK-forsvarer dannede rod til det spanske mål.

Herefter trak Valencia en smule af tempoet ud af kampen, og angreb med færre spillere end førhen. Danskerne viste i slutningen god fight, og efter et langt indkast William Kvist, som Mikael Antonsson snittede videre, kunne formstærke Cesar Santin da også sende bolden i mål til rød-hvid udligning.

Til sidste havde FCK da også chancer til mere, og ligesom i første halvleg, havde Ailton også chancen for at score i anden. Et hovedstød fra en helt fri position går dog forbi mål. Mere bliver det ikke til, og FCK kan rejse hjem med et flot resultat i bagagen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu