Наши партнеры

MenuFCK henter forsvarsspiller i Panathinaikos

Dansk fodbold

Den svenske forsvarsspiller fra Panathinaikos, Mikael Antonsson, har i dag indgået en aftale med de danske mestre FC København.

FC København er gået i gang med at hente forstærkninger til truppen forud for næste sæson. Den første nye spiller i den hvide trøje bliver svenskeren Mikael Antonsson, som tiltræder fra den græske klub Panathinaikos på en fireårig kontrakt.

”Jeg glæder mig utrolig meget til den nye udfordring og har kun hørt og set godt om F.C. København. Jeg havde flere tilbud, men så de største udfordringer og muligheder i FCK. Det er ikke kun Skandinaviens største klub med en stor tilhængerskare, men også en stor klub i Europa, og jeg ser frem til mange spændende kampe – især ude i Europa,” sagde Antonsson til klubbens hjemmeside.

Flemming Østergaard, bestyrelsesformand i FC København, glæder sig over klubbens første indkøb denne sommer.

”Vi står foran nogle vigtige kvalifikationskampe til UEFA Champions League, og vores naturlige målsætning er at komme mindst lige så stærke ud af transfervinduet, som vi gik ind i det. Med købet af Mikael Antonsson er den første vigtige brik i den ambition faldet på plads,” sagde han.

Antonsson er 1,89 meter høj og har siden 2006 spillet i Panathinaikos. Før dette har han også repræsenteret Austria Wien og IFK Göteborg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu