Наши партнеры

MenuFCK har afgivet bud på Würtz

Dansk fodbold

FC Københavns træner Ståle Solbakken har allerede Linderoths afløser i kikkerten, der er ifølge Ekstra Bladet tale om AaBs Rasmus Würtz.

Efter Tobias Linderoths afgang med københavnerne til fordel for Galatasaray, har der været et hav af spekulationer omkring hvem hans afløser skulle blive ikke mindst efter, at klubbens sportschef Carsten V. Jensen meddelte, at man allerede havde en spiller på ønskelisten til at overtage midtbanen.

Det navn som der har været flest rygter omkring har været Rasmus Würtz fra AaB, og den unge AaB’er er da også et særdeles godt bud på afløseren. Ifølge Ekstra Bladet har Ståle Solbakken i hvert fald udset ham som manden der skal overtage rollen.

Rasmus Würtz har tidligere meldt ud, at han ønsker at forlade AaB, men kun til fordel for at fortsætte sin karriere i udlandet, derfor tyder meget på, at FC København skal stå klar med en stor kontrakt til den tidligere U21-landsholdsanfører, for at AaB’en ændrer mening.

Derudover menes de også at skulle aflægge et beløb på omkring seks millioner til AaB, det er omkring en tredjedel af det han var vurderet til for et år siden, grunden til dette ligger i, at hans kontrakt med AaB udløber om et halvt år.

Hvis de danske mestre ventede et halvt år ville de kunne hente Würtz på en fri transfer, men omvendt skal de bruge en afløser her og nu, hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om at deltage i Champions League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu