Наши партнеры

MenuFCK forlænger med ungdomsspillere

Dansk fodbold

De to FCK-talenter, Danni Jensen og Jacob Albrechtsen, var med A-truppen i La Manga i vinter. Klubben har idag forlænget med de to 18-årige stjernefrø, og begge de unge herrer er glade for den nyskrevne kontrakt.

De to spillere, Danni Jensen og Jacob Albrechtsen, har begge to deres daglige gang på FCK’s ungdomshold. De to talenter var med førsteholdet i La Manga, hvor klubben havde en træningslejr i vinters. De to potentielle SAS Liga-spillere har overbevist FCK-ledelsen om, at de fortjener yderligere tid i klubben, hvorfor de begge har fået forlænget deres respektive kontrakter tirsdag.

Jacob Albrechtsen, bror til Martin Albrechtsen, der tidligere huserede i FCK, har forlænget sin kontrakt til 2010, mens Danni Jensen har skrevet under på et år ekstra, hvorfor hans kontrakt strækker sig helt til 2011. Det må uden tvivl betegnes som en skøn dag for de to opkomlinge, men også klubbens sportschef er glad for forlængelsen.

“Såvel Danni som Jacob har overbevist os om, at de er værd at satse på i fremtiden. Vi har høje forventninger til de to spilleres fremtidige udvikling som fodboldspillere, og glæder os til at fortsætte arbejdet med dem,” siger sportschef Carsten Jensen til FCK’s hjemmeside.

Ingen af de to spillere har fået officiel debut på førsteholdet. Begge spillere deltog dog i en træningskamp mod Bunkeflo IF, mens Danni Jensen også fik spilletid i en uofficiel kamp mod FC Nordsjælland.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu