Наши партнеры

MenuFCK foretager trænerrokade

Dansk fodbold

FC København har foretaget en mindre trænerrokade, eftersom Jan Michaelsen i fremtiden skal have ansvaret for U17-holdet, mens Brian Riemer fremover skal lede klubbens reservehold.

De danske mestre fra FC København har benyttet sommerpausen til at foretage en mindre trænerrokade.

Fremover skal U19-træner Brian Riemer stå i spidsen for reserveholdet, mens Jan Michaelsen, der henover foråret har fungeret som netop reservetræner, bliver klubbens nye U17-træner.

”Nu fortsætter jeg med U17, og det bliver også spændende. Nu er School of Excellence jo kommet godt fra start, men vi skal holde fast, fortsætte med at dygtiggøre os og så skal vi også fremover yde det maksimale,” fortæller Michaelsen til klubbens hjemmeside, og han uddyber:

”Vi har fået en spændende start med School of Excellence, det bliver spændende for mig med U17 hvor nye udfordringer venter. Hvad angår FCK2, så er jeg helt tryg ved Brian Riemer, og er sikker på at han vil få et godt hold næste år, og så skal vi bare se frem mod de udfordringer der venter.”

Michaelsen formåede, i sin korte periode som træner for reserverne, at føre dem til syvendepladsen i 2. division Øst.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu