Наши партнеры

MenuFCK fik uafgjort i Frankrig

UEFA Cup

Franske Lens tog i mod danske FC København i UEFA Cuppens første runde. Københavnerne fik et ganske fint resultat med hjem til Danmark, da det lykkedes dem at klare uafgjort.

FC København fik den bedst tænkelige start på kampen, da Marcus Allbäck efter blot fem minutters spil sendte danskerne i front. Målet opstod efter et indkast taget af Niclas Jensen oppe på Lens’ banehalvdel. Michael Gravgaard fik headet bolden videre, og oppe i front var der ingen slinger i valsen fra den svenske angriber.

Hjemmeholdet kom bedre med i kampen efter københavnernes føringsmål, og Eric Carriere forsøgte sig med et skud ude fra feltet. Bolden strøg dog forbi den fjerneste stolpe.

Mod slutningen af halvlegen lykkedes det hjemmeholdets Pieroni at få bolden ind bag Jesper Christiansen, men dommeren annullerede helt korrekt scoringen for offside. Lens var første halvlegs bedste hold, og pressede FCK godt. De danske mestre var dog den tand mere kyniske når bolden skulle i mål, og derfor kunne de gå til pause foran 0-1.

I anden halvleg havde FCK en chance for at score igen, og kun en rigtig god redning af Runje reddede hjemmeholdet for at komme yderligere bagud. I stedet var det Lens, der bragte sig tilbage i kampen. Et frispark blev taget hurtigt, og Aruna Dindane bankede med et fladt skud franskmændene op på lige, 1-1.

Minutter efter var Lens igen farlige. Et godt angreb startede i højre side, og sluttede med en afslutning midt for mål. Christiansen stod dog godt i målet, og fik bolden viftet over overliggeren.

Det lykkedes ikke for hverken Lens eller FC København at score yderlige. Kampen endte derfor uafgjort, hvilket københavnerne godt kan være tilfredse med.Kommentér

En kommentar til “FCK fik uafgjort i Frankrig

  1. Ikercasillas siger:

    er godt nok brøndby fan, men kom så København, nu tager i dem i parken og går videre til gruppespillet. !

    tror at Fck har gode chancer i årets udgave af Uefa cuppen.!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu