Наши партнеры

MenuFCK fik 1-0-sejr i Haderslev

Dansk fodbold

SønderjyskE tog i eftermiddag imod de forsvarende mestre fra FCK, som kan rejse tilbage til København med en 1-0-sejr efter mål fra kaptajn Hjalte Nørregaard.

Både SønderjyskE og FC København lavede mange fejl i første halvleg, hvor spillet bølgede frem og tilbage. De forsvarende mestre kunne ikke få spillet til at flyde, så sønderjyderne var godt med i kampen.

Det lignede også en nulløsning i første halvleg, men kort før pausefløjt tog Jesper Grønkjær et raid ned af venstrekanten, og hans indlæg havnede til sidst for fødderne af FCK’s kaptajn Hjalte Nørregaard, der resolut bankende bolden ind bag en sagesløs David Ousted i SønderjyskE’s mål.

I anden halvleg fik københavnerne meget bedre fat i spillet, mens SønderjyskE ikke fik lagt et afgørende pres på FC København i håb om en udligning.

De var dog alligevel tæt på at få det ene point i hus, da Anders Egholm var tæt på efter en dødbold fra Rasmus Hansen, der blev snittet af udeholdets Jesper Grønkjær. Egholm fik derefter hovedet på bolden, der prellede af på stolpen.

De sidste minutter af kampen blev der ikke skabt yderligere chancer, og FCK har nu syv point for fire kampe, mens SønderjyskE fortsat har fire.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu