Наши партнеры

MenuFCK-dominans i Parken

UEFA Cup

FC København er sikkert videre til anden kvalifikationsrunde til UEFA Cuppen. Københavnerne slog et uimponerende nordirsk Cliftonville-hold, med hele 7-0 i Parken.

På trods af at man havde en 4-0 sejr i bagagen, lagde FCK ud i en offensiv, underholdende formation til de over 10.000 tilhængere der var i Parken. Man lagde nemlig ud med hele tre angribere på toppen, i form af de to brasilianere, Aílton og Junior. Den tredje angriber, var danskeren, Morten Nordstrand.

Efter et massivt københavnerpres de første godt 20 minutter, lykkedes det endelig for FCK at bringe bolden ind bag nordirernes mållinje. Det var brasilianeren Aílton, som efter sammenspil med Morten Nordstrand, kunne score kampens første mål.

Fra det moment og fremefter, var det nærmest udelukkende FCK der var dominerende på banen, det var i hvert fald ikke meget man så til Cliftonville-spillerne. Og brasilianske tryllerier, var med til at give FCK en føring på 3-0 ved pausen. Halvlegens to sidste målscorere var José Junior og Atiba Hutchinson.

Løverne var mindst ligeså flyvende efter 15 minutters pause. Faktisk skulle de hvidklædte kun bruge ét enkelt minut, før de igen kunne juble. Denne gang var det William Kvist, som sikkert kunne nette, efter Juniors smukke pasning.

Bare et kvarter senere, var der allerede budt på tre mål mere. Først Morten Nordstrand, som udnyttet at forsvareren Barry Holland lavede et klodset straffespark, herefter var det den nyindkøbte Thomas Kristensen, som med lidt hjælp fra målmanden, fik scoret yderligere til 6-0.

Det sidste mål blev sat ind af Junior efter godt en times spil, og ydmygelsen var komplet.

FC København formåede en hel kamp, at presse deres nordirske modstandere helt tilbage på banen, mens FCK sagtens kunne have rundet tocifret i kampen, havde modstanderne knap nok en chance.

FCK gik dermed samlet videre med 11-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu