Наши партнеры

MenuFCK-boss: Vi er på vej tilbage

Dansk fodbold

Mens sæsonstarten ikke har været den bedste sportslige oplevelse for FCK, mener bestyrelsesformanden dog, at klubben er på vej tilbage til tidligere storhedstider.

Fra 6. april til 5. maj 2008 var en slem oplevelse for FCK. Otte kampe endte med fire nederlag, tre uafgjorte og blot en enkelt sejr. Siden den nedtur har klubben endnu ikke fundet en god vej tilbage som Danmarks absolutte tophold.

“Med afsæt i ovennævnte kendsgerninger tillader jeg mig at konkludere, at Ståle Solbakkens spillere er godt på vej til at kæmpe sig tilbage fra den kostbare nedtur i april, og jeg synes, at truppen fortjener langt mere kredit end den kritik, der er dagens (u)orden,” skriver Flemming Østergaard på klubbens hjemmeside.

Han mener dog også, at der stadig er et godt stykke vej til toppen.

“Ingen benægter, at vi stadig har vanskeligt ved at konvertere ekstreme spilovertag (ofte er vi i boldbesiddelse i 60-65 procent af især hjemmekampene) til scoringer og dermed relativt sikre føringer på to mål eller flere, men det er langt vigtigere, at vi dels henter points alligevel og dels fortsætter med at stå sammen som hold og klub, når vi udsættes for kritik med ringe fodboldfaglig tyngde,” skriver han.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu