Наши партнеры

MenuFCK besejrede Lillestrøm

UEFA Cup

FC København var meget tæt på et fantastisk udgangspunkt i UEFA Cup-kvalifikationskampen mod Lillestrøm, men en scoring af Frode Kippe i kampens sidste minutter gjorde, at nordmændene kom fra opgøret med et 3-1-nederlag.

FC København skulle ikke bruge mere end 80 sekunder på at bringe sig på 1-0 i UEFA Cup-kvalifikationskampen mod Lillestrøm i Parken. Nyindkøbte Cesar Santin kom først på en returbold fra et skud af Atiba Hutchinson, og sendte københavnerne i front.

I det 18. minut havde Santin en mulighed for at øge til 2-0, men Lillestrøm-keeperen fik i sidste øjeblik skubbet det afrettede skud af brasilianeren ud til et hjørnespark.

De norske gæster var tæt på at få udlignet, da John Anders Bjørkøy blev spillet igennem af Olivier Occean. Men Jesper Christiansen i hjemmeholdets mål reddede forsøget med et god redning. Derfor var stillingen ved pausen 1-0.

I anden halvleg lavede FCK en række fejl, men Lillestrøm formåede ikke at straffe værterne. Derimod bragte FCK sig yderligere i front, da Pospech lagde et indlæg ind til Hutchinson, der fik afsluttet i to omgange, og returbolden endte hos Junior, som headede bolden i mål til 2-0.

Få minutter før tid scorede Morten Nordstrand til 3-0, og det lignede nu, at FC København skulle gå fra kampen med et godt udgangspunkt inden returopgøret. Det perfekte udgangspunkt blev dog ødelagt i overtiden, da Frode Kippe flugtede bolden i nettet fra en spis vinkel til slutresultatet 3-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu