Наши партнеры

MenuFC Porto dømt for forsøg på bestikkelse

Andet fodbold

FC Porto er netop blevet fratrukket seks point i ligaen, da mesterskabsklubben er kendt skyldig i forsøg på bestikkelse af to dommere. Selve akten skulle have foregået i løbet af to kampe i sæsonen 06/07.

FC Porto er allerede kåret som portugisiske mestre. Klubben er placeret som klar etter, og har et gigantisk forspring på tyve point ned til Sporting Lissabon, som må tage sig til takke med andenpladsen. Det ligner et herligt år for FC Porto, men klubben har ikke helt rent mel i posen.

De tidligere CL-vindere er netop kendt skyldig i forsøg på bestikkelse af to dommere i forbindelse med de to sidste kampe af sæsonen 06/07. Derfor har fodboldforbundet besluttet at fratrække mestrene seks point i dette års liga. De tabte point får ingen indflydelse på mesterskabet, da Porto sidder med et vanvittigt forspring på tyve point.

Forbundets discplinærkomite har desuden besluttet at tvangsnedrykke Boavista, samt fratrække bundproppen Uniao Leiria tre point. Denne beslutning er taget grundet klubbernes involvering i en korruptionssag fra 2004.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu