Наши партнеры

MenuFC Nordsjælland præsenterer millionoverskud

Dansk fodbold

For tredje år i træk kan FC Nordsjælland nu melde op plus på bundlinjen i årsregnskabet. Hele år 2006 har givet et overskud på 1,1 millioner kroner.

Siden FC Nordsjællands nuværende Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen købte aktiemajoriteten i klubben i 2004 er det gået stærkt fremad med økonomien. Klubben kunne i dag præsentere en et aktieoverskud på mere end én million kroner., hvilket er første gang i klubbens historie.

FC Nordsjælland omsatte i 2006 for lige under 47 millioner kroner, hvilket er en stigning på hele 40 procent i forhold til de knap 34 millioner kroner, som omsætningen lød på i 2005.

Den positive udvikling har også smittet af på selskabets egenkapital, der ved udgangen af 2006 nu lyder på 6,488 millioner kroner, mens det blot var 3,590 millioner året forinden. Og hvis man kigger fem år tilbage var egenkapitalen negativ på knap 3 millioner kroner.

FC Nordsjælland forventer et endnu større overskud i år 2007, da de forsætter udviklingen. Klubben har allerede nu afsløret, at der er meget positive tal i det første halvår af 2007.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu