Наши партнеры

MenuFC Nordsjælland køber Vejles Issey

Dansk fodbold

Vejles canadiske landsholdsspiller Issey Nakajima-Farran skifter til FC Nordsjælland, hvor han vil tiltræde med øjeblikkelig virkning.

FC Nordsjælland har forstærket med 23-årige Issey Nakajima-Farran. Den canadiske landsholdsspiller er blevet købt fri af sin kontrakt med Vejle, og han vil tiltræde med øjeblikkelig virkning i FC Nordsjælland.

Issey kom til Vejle Boldklub i 2006. Han har scoret 14 mål i 31 kampe, og i november sidste år fik han debut på det canadiske landshold.

Issey Nakajima-Farran kan spille mange offensive positioner. Han kan udover, at spille på begge kanter også fungere i front, og med sin solide sparketeknik, er han en målfarlig herre.

Issey glæder sig til at komme til FCN, som kan byde på nye udfordringer.

”FCN spiller flot offensivt fodbold og det hurtige pasningsspil passer til min spillestil. Jeg vil gerne bidrage med lidt anderledes tilgang til angrebsspillet og så håber jeg på at lave en masse mål for FC Nordsjælland, og derved også fastholde min landsholdsplads.

Min personlige ambition er at få så meget spilletid som muligt og bidrage til at FCN vinder en masse kampe i SAS Ligaen,” sagde Issey til klubbens hjemmeside.

Cheftræner Morten Wieghorst er yderst tilfreds med købet af Issey Nakajima-Farran.

”Jeg er tilfreds med tilgangen af endnu en kvalitetsspiller til vores trup. Issey er hurtig og teknisk velfunderet i sit spil. Han kan bruges på flere positioner og kan dermed give vores angrebsspil en ekstra dimension.”

Også sportschef Jan Laursen ser frem til at se den canadiske landsholdsspiller i aktion i FCN-trøjen.

”Gode tekniske spillere med yderligere udviklingspotentiale passer som fod i hose hos os, og i Issey får vi også en fuldblodsprofessionel, som får meget flotte ord med på vejen fra de folk som kender ham indgående. Han er en meget ærgerrig og perfektionistisk type, som konstant forsøger at udvikle sig, og med det miljø vi har fået bygget op, så vil han helt sikkert udvikle sig yderligere i det nordsjællandske.”

Issey Nakajima-Farran har underskrevet en fireårig aftale med FC Nordsjælland og han vil få sin uofficielle debut i dag kl. 13:00, når FCN spiller træningskamp på hjemmebane mod Silkeborg IF.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu