Наши партнеры

Menu



FC Nordsjælland henter tidligere OB’er

Dansk fodbold

Den tidligere OB-midtbanespiller, Nicolai Stokholm, vil til nytår forlade norske Viking Stavanger til fordel for SAS Liga-klubben FC Nordsjælland.

SAS Liga-klubben FC Nordsjælland får tilknytning af Nicolai Stokholm til nytår, da danskeren skifter fra norske Viking Stavanger.

Stokholm har underskrevet en kontrakt, der gælder fra den 1. januar 2009 og to et halvt år frem.

”Da jeg meldte ud, at jeg ikke ville fortsætte i Viking Stavanger, var der forholdsvis hurtigt nogle klubber, der meldte sig på banen, og det passede mig særdeles godt, at FC Nordsjælland var blandt dem. I den her sammenhæng er jeg jo ikke bare enkeltpersonen Nicolai Stokholm. Jeg har også en familie, som jeg skal tænke på. På den anden side har jeg fra familiens side fået at vide, at jeg skulle vælge den klub, som jeg havde lyst til at spille for,” udtaler 32-årige Stokholm til agentfirmaet First Artists hjemmeside.

FCN’s cheftræner, Morten Wieghorst, er begejstret for forstærkningen.

”Nicolai er en drømmespiller for en træner og en klub, der vil spille på den måde vi gør og som samtidig vil udvikle unge danske spillere. Han passer perfekt ind i vores setup og er en udpræget lederskikkelse på og uden for banen. Og så er det en vindertype med ambitioner hver eneste gang han går på banen. Både på egne og holdets vegne,” siger cheftræner Morten Wieghorst i en pressemeddelelse.

Stokholm står noteret for to A-landskampe, og sidst han tørnede ud i SAS Ligaen, var i 2006, da han repræsenterede OB.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu