Наши партнеры

Menu



FC Nordsjælland-ejer uenig i påstand

Dansk fodbold

FC Nordsjælland-ejeren, Allan K. Pedersen, mener ikke, at man kan regne med den opgørelse, som revisionsfirmaet Ernst & Young har lavet omkring Pedersens salg af FC Nordsjælland til sig selv for at undgå konkurs.

Revisionsfirmaet Ernst & Young lavede i samarbejde med kuratoren Bigaards en opgørelse for Allan K. Pedersen konkursramte AKP Holding. Pedersen solgte i efteråret FC Nordsjælland til sig selv for den nette sum af 500.000 kroner, hvilket gjorde, at klubben blev splittet fra det konkurstruede selskab.

Pedersen ønsker ikke at offentliggøre, hvor meget han i sin tid betalte sit holdingselskab for FC Nordsjælland, men han afviser, at det kun drejede sig om 500.000 kroner. Ydermere afviser han, at klubben skulle være 35 millioner kroner værd, hvilket var det beløb Ernst & Young samt kuratoren, vurderede den til.

”Den beregning, de har lavet, går tilsyneladende på en teoretisk vurdering, man kan lave af en virksomhed, men som i hvert fald ikke virker, som om den er særligt anvendelig på en fodboldklub. Fodboldbranchen er jo meget lille og består kun af 12 hold i SAS Ligaen, som alle hvert år har en teoretisk sandsynlighed på næsten 20 procent for at rykke ned,” forklarer Allan K. Pedersen til B.T.

Allan K. Pedersen er ikke bange for en kommende sag, eftersom han mener, at parterne har undersøgt hele processen nøje, og handlet efter loven.

Læs også:

Allan K. Pedersen gav 35,3 mio. for lidt



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu