Наши партнеры

MenuFC Midtjylland opruster med profiler

Dansk fodbold

FC Midtjylland meddeler, at man har sikret sig forsvarsspilleren Martin Albrechtsen på en treårig aftale, mens også SønderjyskE’s Ken Ilsø skifter til ulvene på en fireårig kontrakt.

FC Midtjylland har ikke fået den ønskede start på denne sæson, hvor man i øjeblikket ligger under nedrykningsstregen. Derfor har klubbens cheftræner Allan Kuhn ydret ønske om, at få forstærkninger til klubben, hvilket han nu har fået.

Ulvene har sikret sig forsvarsspilleren Martin Albrechtsen fra Derby, mens SønderjyskE’s storprofil Ken Ilsø ligeledes har skrevet kontrakt med midtjyderne.

”I Martin får vi en spiller, der kommer med erfaring fra både landsholdet og Premier League. Desuden er han i stand til at spille alle pladser i bagkæden,” fortæller sportschef Jens Ørgaard i en pressemeddelelse.

Albrechtsen, som har været at finde i England igennem de sidste fem år, er nu tilbage på dansk grund, hvor han i de kommende tre sæsoner vil spille i FC Midtjylland, mens Ken Ilsø har tegnet en fireårig kontrakt med klubben.

”Jeg er ikke i tvivl om, at Ken Ilsø med sine kompetencer er en spiller, der kan bidrage til at genskabe gnisten på holdet. Han har nogle enestående færdigheder, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham,” forklarer cheftræner Allan Kuhn.

Begge profiler kommer til truppen med øjeblikkelig virkning, og de kan allerede få deres debut for klubben den 12. september, når mandskabet møder FC Nordsjælland på MCH Arena.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu