Наши партнеры

MenuFC København-stjerne forlænger

Dansk fodbold

FC Københavns tjekkiske landsholdsspiller Libor Sionko, har i dag forlænget sin kontrakt med københavnerne. Således løber hans kontrakt nu frem til sommeren 2011.

Libor Sionko og FC København har henover efteråret forlænget om en ny kontrakt til den tjekkiske landsholdsspiller. I dag kunne parterne offentliggøre, at man har forlænget kontrakten.

”Vi er selvfølgelig glade for, at Libor har valgt at forsætte her i F.C. København og fravalgte andre udenlandske klubber. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gennem lang tid har talt med Libor og hans rådgivere, og efter sommerens storspil under EM har han været en attraktiv spiller for mange europæiske klubber,” udtaler sportschef Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

”Ikke desto mindre er det lykkedes os at få en ny aftale i stand, som løber yderligere to år frem til sommeren 2011. Vi glæder os til at fortsætte arbejdet med Sionko, som på alle måder har levet op til vores forventninger.”

Sionkos kontrakt løber nu frem til sommeren 2011. Siden sin ankomst hovedstadsklubben sidste sommer, har han optrådt 64 gange, hvor han har scoret elleve mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu