Наши партнеры

MenuFC København sejrede ude mod Brøndby

Dansk fodbold

Som noget helt nyt, var lokalopgøret mellem Brøndby IF og FC København, ikke top mod top som det plejede, men derimod bund mod top. De to hold spillede en tæt kamp, men det blev FCK som trak en sejr hjem.

Begge mandskaber lagde stille og roligt ud på Brøndby Stadion, men efter 13 minutters spil, blev bolden spillet ud til Libor Sionko på højrekanten, og han lagde den flot indover til Hjalte Bo Nørregaard, som flot sparkede bolden ind bag Stephan Andersen i Brøndby-målet.

Efter scoringen fik FCK et godt overtag i spillet og Brøndby-spillerne blev presset godt tilbage på egen banehalvdel. Der skete ikke nogle store begivenheder resten af første halvleg.

Brøndby formåede ikke at skabe store målchancer i første halvleg, hvor skudstatistikken talte for sig selv, Brøndby havde nemlig ikke et eneste skudforsøg i de første 45 minutter.

Det var Brøndby som kom bedst ud fra pausen. Brøndby fik lagt et godt pres på FCK og hvis det ikke havde været for Christiansen i FCK-målet, havde Ericsson bragt Brøndby tilbage kampen, da han sendte et flot langskud af sted i det 50 minut, men Christiansen reddede flot.

Kampen bølgede derefter lidt frem og tilbage, men ingen af holdene kom ikke rigtigt frem til nogen farlige chancer.

I slutminutterne pressede Brøndby på for at få det udlignende mål, men Brøndby formåede ikke at score, så Brøndby måtte se sig slået med 0-1.

FCK topper nu SAS Ligaen med 21 point, mens Brøndby ligger solidt plantet på en 11. plads med blot seks point.Kommentér

En kommentar til “FC København sejrede ude mod Brøndby

  1. AK siger:

    Altid dejligt at vinde i Brøndby. Men hvor holdt det hårdt. Vi spillede en elendig kamp, nok vores ringeste i nuværende sæson. Brøndby havde fortjent point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu