FC København-joker afgjorde topbrag

FC København bragte sig hurtigt foran mod FC Midtjylland i aftenens topbrag, men midtjyderne kom tilbage og fik udlignet. Morten Nordstrand beviste dog atter sit værd i slutningen af kampen, hvor han scorede til slutresultatet 2-1.

FC Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, havde besluttet sig for at have anfører Ulrik Laursen på bænken, hvilket skabte en del forvirring i FCK-forsvaret, men trods utallige FCM-chancer i kampens indledende fase, var det hjemmeholdet, som kunne bringe sig foran.

Efter seks minutters spil kom Atiba Hutchinson på måltavlen for hjemmeholdet, mens Jonas Borring fik udlignet en halv time senere.

I anden halvleg kom der mere styr på københavnernes bagerste geled, mens skarpheden hos den brasilianske duo, César Santin og Ailton Almeida, i den grad manglende. Begge angribere havde mange store muligheder for at sende bolden i netmaskerne, men det blev først, da Morten Nordstrand kom på banen, at værterne fik sejren i hus.

Den unge angriber skulle kun bruge ti minutter på banen, før han demonstrerede sin farlighed. Efter et hjørnespark headede han bolden i mål, og kunne således score sit ellevte sæsonmål, og samtidig løbe med matchvinder-titlen.

FCK-sejren betyder derfor, at de fortsat er tre point foran nærmeste forfølger, ærkerivalerne Brøndby IF, som ligger på andenpladsen. I morgen har Vestegn-mandskabet dog mulighed for at komme tættere på Løverne, når Kent Nielsens tropper møder FC Nordsjælland i Farum.