Наши партнеры

MenuFC København forlænger med Solbakken

Dansk fodbold

FC Københavns meget omtalte pressemøde i dag, fik sat mange spekulationer i gang rundt omkring, både Linderoth og Jon Dahl blev indblandet i disse.

Mange havde regnet med, at FCK’s ledelse ville præsentere en ny kontraktforlængelse med Tobias Linderoth eller et køb af Jon Dahl Thomasson, men ingen af disse personer var indblandet i aftenens pressemøde.

Derimod valgte FC København at præsentere en ny kontraktforlængelse med klubbens cheftræner Ståle Solbakken, som nu har sikret sig den succesfulde træner til 30. juni 2011.

”FC København og Ståle har signeret en toårig forlængelse af den nuværende kontrakt, så Ståle bliver i FC København, i hvert fald, til 30. juni 2011,” fortalte Flemming Østergaard.

”Jeg glæder mig til at træne videre her. Det jeg har startet her, er jeg sulten efter at fortsætte på,” supplerede Solbakken.

Ståle Solbakken overtog trænersædet efter Hans Backe i januar sidste år, og denne tid har budt på megen succes, to mesterskaber, en Royal League-titel samt en kvalifikation til gruppespillet i Champions League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu