Наши партнеры

MenuFC København fik smal sejr i lokalderby

Dansk fodbold

Hjemmebanefordelen var ikke nok, da Brøndby tabte smalt til ærkerivalerne FC København. Indskiftede Ailton Almeida blev affærens matchvinder.

FC København sad godt på spillet i første halvleg, hvor nyindkøbet Dame N’Doye udfordrede Brøndby-forsvaret.

Herover kom hans holdkammerater Cesar Santin og Zdenek Pospech også frem til en række store muligheder, for at bringe gæsterne i front, men det lykkedes ikke, eftersom Brøndbys keeper Stephan Andersen leverede en række sikre redninger i bagerste kæde.

Hjemmeholdet kom bedre med i kampen i anden halvleg, men de store muligheder for scoringer udeblev. Med tolv minutter tilbage af lokalbraget, lykkedes det den indskiftede FCK-angriber Ailton Almeida at passere Stephan Andersen.

Dame N’Doye trak ned til baglinjen, hvorefter han lagde et hårdt præcist indlæg ind i fødderne på Ailton, som få meter fra mål kunne lægge bolden ind i det tomme mål, mens Andersen måtte se bolden gå under sig i sit forsøg på at redde bolden.

I kampens slutfase satsede Brøndby yderligere, men de formåede aldrig, at få bolden forbi Jesper Christiansen i løvernes mål.

Lokalderbyet endte derfor med en 1-0-sejr til FCK, mens Brøndby kunne se sin statistik brudt. Dagens hjemmehold havde nemlig ikke tabt i SAS Ligaen siden august måned i Århus.

Københavnernes sejr betyder, at de kravler op forbi Brøndby og OB i topstriden, så de placerer sig på førstepladsen i ligaen, med et enkelt point ned til ærkerivalerne Brøndby.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu