Наши партнеры

MenuFC Barcelona viste klassen trods skader

Champions League

De forsvarende Champions League-mestre FC Barcelona beviste i aften, at de sagtens kan levere på højeste niveau, selvom de mangler stjerner som Ibrahimovic og Messi. Catalanerne sejrede 2-0 mod Inter.

FC Barcelona måtte se bort fra Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi, som begge tog plads på udskiftningsbænken, men aldrig blev indskiftet.

Hjemmeholdet fik den bedst tænkelige start, da catalanerne allerede havde passeret Inters keeper Júlio César efter ni minutters spil, da Gerard Piqué var gået frem på et hjørnespark og sendte bolden i nettet med et resolut spark.

Inter-mandskabet havde svært ved at tilpasse sig nogle store chancer, og holdets opbyggende spil var præget af utroligt mange fejlafleveringer.

Derimod var FC Barcelonas spillere i topform, og de viste nogle af de takter, de også demonstrede i sidste sæson med hurtigt kombinationsspil. Efter 25 minutters spil kunne Pedro fuldende et flot opspil med en scoring til 2-0.

Opspillet startede på midtbanen, hvorefter Daniel Alves blev sat i scene på kanten. Herefter fandt han Pedro, der flugtede bolden ind i netmaskerne bag Júlio César.

Anden halvleg blev afviklet i et roligere tempo, men værterne var fortsat spilstyrende og styrede slagets gang, mens Inter forsøgte at udnytte Barcas offensive spillestil med en række kontraangreb, men disse blev aldrig farlige, og den tidligere FC Barcelona-angriber Samuel Eto’o var yderst anonym igennem hele kampen.

Opgøret endte 2-0 og dermed kravler FC Barcelona forbi netop Inter og overtager dermed førstepladsen i gruppen med otte point på kontoen.

Resultater fra gruppe F og H:

Rubin Kazan – Dynamo Kiev – 0-0

Arsenal – Standard Liege – 2-0

1-0 Samir Nasri (35)

2-0 Denilson (45)

Alkmaar – Olympiakos – 0-0Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu