Наши партнеры

MenuFC Barcelona-kommentarer efter CL-semifinalen

Champions League

I gårsdagens andet semifinale-møde mellem Chelsea FC og FC Barcelona, trak gæsterne sig sejrrigt ud af opgøret med en scoring i tillægstiden. Champions League-finalebilletten vækkede selvfølgelig stor glæde hos catalanerne.

Barcelona-præsident, Laporta:

”Vi har gennem disse to kampe på alle tidspunkter vist, hvordan fodbold skal spilles. Vi har ydet en indsats af førsteklasse og har gået efter at vinde begge kampe. Iniestas mål har i aften sendt os videre til finalen i Rom. Jeg er meget glad. Dette er ikke kun en sejr for FC Barcelona, men en sejr for fodboldspillet i sig selv,” sagde Laporta og fortsatte:

”Jeg vil gerne rose mine spillere for den ypperlige præstation, vi var vidner til i begge kampe. På trods af vanskeligheder og en stærk modstander, gav de aldrig op og kæmpede indtil sidste slutfløjt. Iniesta scorede det afgørende mål, men Valdes er også en af hovedårsagerne til at vi står i finalen. Han havde nogle meget vigtige redninger og uden ham, var vi ikke gået videre. Der skal også lyde en kæmpe tak til vores medrejsende tilhængere, som støttede os gennem hele kampen, selv da det så sort ud.”

Barcelona-cheftræner, Josep Guardiola:

”Jeg forstår, hvis Chelsea er skuffede over dommerens præstation. Jeg så ikke de straffespark, de siger, der var, men det er muligt, at de var der. Men man er også nødt til at give os en del af æren. Vi gik hele tiden efter at vinde, men deres mål i 1. halvleg bestemte kampens forløb og vi havde det svært,” sagde træneren og fortsatte:

”Vi skabte ikke så meget, men jeg havde forventet at Chelsea ville lægge mere pres. Det er helt fantastisk stadig at være med i alle tre turneringer. Man skal have et vist held for at komme til en finale, men jeg synes vi fortjener det.”

”Vi er i finalen og vi er lykkelige over at skulle til Rom. Vi må ikke se bort fra, at dette er en stor succes. Jeg vil gerne takke alle der har hjulpet os,” sluttede han.

Barca-forsvareren, Gerard Pique:

Han rørte bolden med hånden i straffesparksfeltet, men dommer Tom Henning Øvrebos fløjte forblev stille.

”Hvis jeg skal være helt ærlig, så rørte bolden min hånd, men det var ikke meningen, at jeg skulle røre den. Dommeren kan beslutte hvad han vil, og han besluttede, at det ikke var et straffespark, og man bliver nødt til at respektere hans beslutninger,” sagde Gerard Pique efter kampen og fortsatte:

”Nogle gange er beslutningen forkert, men jeg er bare glad for at vi kvalificerede os til finalen. De andre ting kan vi ikke kontrollere, tilføjede den tidligere Manchester United-spiller, som nu altså skal op imod sine gamle holdkammerater i finalen i Rom om tre uger.”

Læs også:

Chelsea-kommentarer efter CL-semifinalenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu