Наши партнеры

MenuFaxe: Vi ligger i midten af ligaen til nytår

Spansk fodbold

Efter det smalle 0-1-nederlag, var det en skuffet, men samtidig fortrøstningsfuld John “Faxe” Jensen, der kommenterede kampens udfald.

”Alle spillerne er nede. Det er klart, at vi gang på gang skal hive dem op, og jeg er imponeret over, at de fortsat har stor selvtillid efter nederlagene,” sagde John ”Faxe” Jensen efter kampen til TV 3+.

”Vi har prøvet at rotere på holdet, og træne mange dødbolde, men det har endnu ikke givet pote, blandt andet i dag, hvor det var stolpe ud for os.”

”Jeg tror, at tålmodigheden rækker langt hos ledelsen. Men jeg er helt overbevist om, at kan vi fortsætte det gode spil, så ligger vi i midten af ligaen til nytår.”

”Det er meget vigtigt at komme i UEFA Cuppen, det giver selvtillid. Det er ekstremt vigtigt med en sejr på torsdag, så spillerne får selvtillid. Vi vil sagtens kunne klare os i UEFA Cuppen, da vi har en bred trup,” sluttede John ”Faxe” Jensen.

Getafes næste kamp er på torsdag, hvor holdet skal spille UEFA Cup-returopgør mod Twente, hvor Laudrups tropper vandt den første kamp 1-0 på udebane, og dermed kan nøjes med et uafgjort resultat for videre deltagelse.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu