Наши партнеры

MenuFaxe tiltræder i Randers øjeblikkeligt

Dansk fodbold

Randers havde planlagt, at man ville foretage en trænerrokade, når sæsonen var afsluttet. Men i dag valgte Colin Todd at fratræde sin stilling som cheftræner med øjeblikkelig virkning, hvorfor John “Faxe” Jensen nu tiltræder.

Randers er blevet enig med cheftræner Colin Todd om at ophæve hans aftale med klubben et halvt år før tid, således, at John “Faxe” Jensen kan styre tropperne, som om en uge genoptager træningen efter vinterpausen.

”Colin og jeg havde mellem jul og nytår en god dialog om fremtiden, i gensidig respekt nåede vi frem til den konklusion, at det vil være bedst for alle parter at ophæve samarbejdet inden vintertræningen og forårssæsonen for alvor sætter ind. Denne gensidige beslutning giver også John Faxe den bedst tænkelige forberedelse med næsten to måneder til sæsonstart frem for kun cirka tre uger i sommerpausen,” fortæller Randers-direktør Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

”Jeg glæder mig til at begynde arbejdet i Randers FC allerede nu, selv om det er med kort varsel. Det er altid godt at starte i en klub i en vinterpause, det giver mig en længere periode til at komme tættere på spillerne, end hvis jeg for eksempel skulle have fulgt dem via en tribuneplads i løbet af foråret,” udtaler en spændt John ”Faxe” Jensen.

Oprindeligt skulle Todd have stået ved roret resten af den igangværende sæson, hvorefter Faxe ville overtage trænersædet.

Todds afsked har dog ingen indflydelse på det øvrige trænerteam, hvor assistenttræner Stig Tøfting og målmandstræner Stephen Paddon begge bliver i deres stillinger.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu