Наши партнеры

MenuFaxe tilbyder sin arbejdskraft til Brøndby

Dansk fodbold

John Faxe Jensen har tilbudt sin egen arbejdskraft til Brøndby IF, og har udtalt at han håber, at klubben kan bruge ham på en eller anden vis i fremtiden.

John Faxe har tidligere været assistent for Michael Laudrup. Både i deres Brøndby- og Getafe-periode. Dette samarbejde stoppede dog brat, da Laudrup tog til Spartak Moskva, og dermed afbrød samarbejdet.

Dog har Faxe ikke helt givet op på trænerfronten, og har valgt at tilbyde sin egen arbejdskraft til den klub han sammen med Laudrup tidligere har trænet, nemlig Brøndby IF.

”Det er rigtigt, at jeg snakkede med nogen derude. Jeg sagde ikke decideret, at jeg gerne vil være træner. Men hvis de engang får brug for mig i en eller anden form for funktion, så måtte de gerne ringe,” siger John Faxe Jensen til Sporten.dk.

Faxes henvendelse og tilbud til Brøndby, skete efter Kent Nielsens overtagelse som cheftræner var blevet offentliggjort, dermed var det et tilbud fra Faxe, der ligeså meget var fokuseret på fremtiden.

”Det var mere baseret på engang i fremtiden. Om det var om et år eller fire, det var vi ikke nærmere inde på. Men det er rigtigt, at jeg har snakket med nogen derude og sagt, at hvis vi engang i fremtiden kunne lave et samarbejde, så måtte vi finde ud af noget,” siger John Faxe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu