Favoritterne fra gruppe C er videre

De to favoritter til at avancere fra Champions League-gruppe C, Real Madrid og AC Milan, er planmæssigt gået videre til ottendedelsfinalerne. Real Madrid besejrede franske Olympique Marseille med på udebane.

Real Madrid gæstede i aften Olympique Marseilles hjemmebane, hvor det lykkedes for Madrid-mandskabet at få en fantastisk start, med en hurtig scoring fra holdets portugisiske stjerneoffensiv, Cristiano Ronaldo.

Ronaldo behøvede blot fem minutter, før han kunne score til 1-0. Værterne kom dog hurtigt tilbage i opgøret. Seks minutter skulle der kun gå, før Lucho udlignede til 1-1. Denne stilling holdt resten af første halvleg.

En time inde i opgøret fik Real Madrid-forsvareren, Raúl Albiol, bragt gæsterne foran for anden gang i kampen. Albiol opsnappede bolden efter et hjørnespark, og han sparkede resolut bolden ind i netmaskerne til 2-1.

Real Madrids Cristiano Ronaldo var ikke færdig med at score i aften. Med ti minutter tilbage af opgøret, fik han således nettet for anden gang i kampen til slutresultatet 3-1.

I gruppe C’s anden kamp, der stod mellem FC Zürich og AC Milan, delte holdene 1-1 i Schweiz. Aftenens resultater betyder, at Real Madrid går videre på en sikker førsteplads, mens AC Milan ligeledes avancerer til ottendedelsfinalerne ved hjælp af en andenplads i gruppen.

Marseille ender på tredjepladsen og skal dermed spille Europa League, mens FC Zürich altså er færdige med at spille europæisk fodbold i denne sæson.