Наши партнеры

MenuFarvel til Fratton Park

Engelsk fodbold

Fratton Park har været hjem for Portsmouth’ hjemmekampe i 108 år. Dog finder klubben ikke længere stadionet stort nok, og man har derfor i dag afsløret planer om at bygge et nyt på havnen i den sydengelske by.

Dette projekt menes at løbe op i £600 mio. hvilket rundt regnet svarer til 6,6 mia. danske kroner, da det skal opføres i samarbjede med investorer, som også ønsker at bygge lejligheder, caféer og restauranter på området.

Projektet er endnu ikke blevet godkendt af bystyret, men får det grønt lys, ventes det, at arbejdet begynder i 2008, og klubben regner med, at deres nye hjemmebane kan være spilleklar i 2011.

Klubbens direktør, Peter Storrie, siger: “Dette stadion vil blive det mest spektakulære, når det står klar med havnen som baggrund.”

Desuden udtrykker han glæde over, at Portsmouth har fået adgang til enorme pengemængder efter, klubben fik ny ejer i form af den russiske Alexandre Gaydamak, og han mener, det kan føre klubben frem mod store ting: “Portsmouth FC er på vej mod en ny æra med støtten fra Alexandre Gaydamak. Det bliver en utroligt spændende tid for klubben; både på og udenfor banen,” slutter han.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu