Наши партнеры

MenuFalls afløser scorede i OB-sejr

Dansk fodbold

OB viste at de godt kunne klare sig uden Djiby Fall. De sad tungt på kampen mod FCM og vandt fortjent 2-1 i den underholdende kamp mellem de to medaljekandidater.

Før kampen var der spekuleret meget i om OB kunne klare sig uden den stærke angriber Djiby Fall, der i ugens løb er blevet solgt til Lokomotiv Moskva. Det viste sig at fynboerne magtede opgaven og at Falls afløser fra start, Peter Utaka, takkede for Lars Olsens tillid, da han scorede et mål.

Starten af kampen var meget livlig med chancer til begge mandskaber, men det varede ikke længe inden OB satte sig på spillet, men FCM-defensiven stod godt i kampens indledning og derfor kom OB ikke frem til store chancer.

Midtjydernes defensiv så dog ikke ret godt ud efter cirka 20 minutter, hvor hjemmeholdet bragte sig foran, da Esben Ruud lagde bolden ind i feltet og indlægget ville Lasse Heinze i FCM-målet gerne ud at have fat, det fik han også, men han tabte bolden for fødderne af Peter Utaka, som sikkert gjorde det til 1-0.

Resten af første halvleg stod der OB og det var derfor ikke ufortjent, at Chris Sørensen med et dommedags hug gjorde det til pausestillingen 2-0. Scoringen var ekstra sur for FCM, da de i angrebet inden havde haft en kæmpe chance, der blev reddet på stregen af Anders Møller Christensen.

Fra anden halvlegs start satte gæsterne sig på kampen, og det resulterede i en scoring seks minutter inde i anden halvleg. Et indlæg strøg ind igennem OB’s felt og det satte Jonas Borring hovedet på, sådan at bolden røg ind bag Arek Onyszko, der ikke så alt for heldig ved reduceringen.

Den resterende del af kampen bølgede frem og tilbage, men det var hjemmeholdet der var farligst. De var dog ikke farlige nok til at score yderligere og derfor endte kampen 2-1 til OB, hvliket betyder OB overtager andenpladsen fra Brøndby, som kan tage andenpladsen tilbage i morgen, hvor de møder AGF på hjemmebane.

Se hele stillingen fra SAS Ligaen herunder:

SAS LigaKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu