Наши партнеры

MenuFærre udlændinge i SAS Ligaen giver landsholdet succes

Dansk fodbold

I de senere par år har antallet af udlændinge i SAS Ligaen steget gevaldigt, men nu er det langsomt begyndt at dale igen. Faktisk er der kun 88 udlændinge, der har et andet pas end dansk, som er på kontrakt i SAS Ligaen.

De seneste tre år har tallet med udlændinge i SAS Ligaen steget og steget, men nu har tendensen vendt, og der er i øjeblikket kun 88 med et andet pas end dansk på kontrakt i de danske klubber, i forhold til 122 i den netop afsluttede sæson, hvilket kun gavner landsholdet.

“Jo flere danskere, der spiller på det højeste niveau, jo flere har vi, der kan blive potentielle landsholdsspillere. Så det er jo kun en fordel,” siger den assisterende landstræner Peter Bonde til TV 2 Sporten.

Selvom de udenlandske spillere gavner SAS Ligaen med sprudlende spil og højt niveau, ser det ud til, at klubberne har erstattet udenlandske spillere med danske spillere, hvilket i sidste ende gavner det danske landshold. Dette kan være medvirkende til Danmarks store succes i VM-kvalifikationen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu