Наши партнеры

MenuFænomenet foran karrierestop

Andet fodbold

En af fodboldens største profiler igennem tiderne, overvejer at smide støvlerne, men beslutter sig først for fremtiden til januar.

Tankerne flyver rundt for Ronaldo for tiden, og i øjeblikket står den på karrierestop.

Den brasilianske troldmand, der hele tre gange tidligere er blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller, er på nuværende tidspunkt igang med genoptræningen fra sin alvorlige knæskade.

Det er netop knæskader som disse, der har generet ham i de seneste år, og hvis han ikke denne gang kommer tilbage på rette fod, må det altså betyde at han smider støvlerne på hylden.

Ronaldo har spillet uden kontrakt og klubhold i et stykke tid efterhånden, men ikke destro mindre er han stadig en eftertragtet herre – der har været samtaler med Manchester City og Paris Saint-Germain, men drømmescenariet er at vende retur til Brasilien for at afslutte karrieren.

Flamengo lyder drømmen på:

“Flamengo er mit favorithold. Det er min drøm at spille for Flamengo. Men det afhænger af, hvordan jeg har det i januar. Jeg vil ikke bare spille for Flamengo, fordi det er min drøm. Jeg skal gøre mig fortjent til det. Jeg ved, at hvis jeg ikke spiller godt, så vil tilhængerne på Maracana buhe af mig, ligesom de vil gøre det af andre spillere,” fortæller Ronaldo til Brazil Globo TV.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu