Наши партнеры

MenuFabio Capello tvunget til at udtage Beckham

Spansk fodbold

Den pressede Real Madrid-træner Fabio Capello måtte fredag efter at bestyrelsen gerne så David Beckham tilbage i truppen, udtage ham til weekendens kamp mod Real Sociedad.

Der ligger et stort pres på Fabio Capellos skuldre, både pga. de resultater som den spanske hovedstads klub har leveret samt de rygter der har været omkring at Real forsøger at hente Del Bosque.

Capello har gået så langt som at sætte den store stjerne David Beckham af holdet, det har nu efter skuffende spil, fået bestyrelsen til at overtage Capello til igen at etablere Beckham i Reals trup.

Beckham er udtaget til weekendens kamp mod Real Sociedad, efter at den engelske spiller i torsdags udtalte til sportsavisen Marca, at han var desperat efter at få spilletid og for at slutte ordentlig af i klubben, før han til sommer skifter transferfrit på en økonomisk gigantisk kontrakt i amerikansk fodbold.

Tidligere har Real-profiler som Raul og Guti offentligt bakket Beckham op, efter at Capello havde meddelt, at Beckham aldrig mere ville få spilletid i kongeklubben som følge af klubskiftet.

David Beckhams seneste optræden for Real Madrid var den 7. januar, hvor han blev skiftet ind i opgøret mod Deportivo la Coruna.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu