Наши партнеры

MenuFA: Slagsmål får konsekvenser

Engelsk fodbold

Slagsmålet efter Chelsea – Manchester United, kan få konsekvenser for de involverede parter. Adrian Cooper, talsmand for FA, fortæller til The Sun, at der højst sandsynligvis vil falde bøder af. Tilmed er karantæner med i snakken, når der snakkes om efterfølgende konsekvenser.

Adrian Cooper er ikke ræd for at uddele bøder eller karantæner efter hændelser som den, der fandt sted efter storkampen mellem Chelsea og Manchester United. FA indleder nu en undersøgelse, for at få kortlagt episodens forløb og hændelser. Her vil man benytte sig af Chelsea-optagelser fra stadion.

“Det her har ikke noget at gøre med dommerens rapport fra kampen. Han var i sit omklædningsrum langt væk fra begivenhederne. Men vi vil selvfølgelig bede Chelsea om at få deres optagelser, så vi kan se, hvad der skete,” siger FA-talsmanden Adrian Cooper til The Sun.

Manchester United-spillerne fortæller om deres version af sagen.

“Det hele gik igang på grund af en provokation fra en af dem, der arbejder for Chelsea. Jeg forstår ikke disse mænds reaktion. Jeg har set billederne, og hvis disse optagelser er gemt på optagelserne fra overvågningskameraerne, vil det være umuligt at hævde, at spillerne ikke blev provokeret,” siger Piqué til The Sun, for at bakke holdkammeraten Carlos Tevez op.

Situation skulle, efter Manchester-spillernes udsagn, være startet, da Patrica Evra måtte høre på racistiske tilråb fra Chelsea-officials. Herefter gik franskmanden ellers ind i slagsmålet med fuld kraft. FA vil lave en dybdeborende undersøgelse, så der kan uddeles bøder, karantæner eller andre straffe, til de rigtige personer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu