Наши партнеры

MenuEusebio: Real Madrid vinder CL med Ronaldo

Spansk fodbold

På dagen, hvor Cristiano Ronaldo officielt skifter til Real Madrid, siger den portugisiske legende, Eusebio, at klubben nu vil vinde både Champions League og La Liga.

Det meget omtalte klubskifte for den portugisiske landsholdsspiller, Ronaldo, er undervejs i Spanien, hvor han senere i dag præsenteres i Real Madrid. Blandt de indbudte er hans landsmand, tidligere landsholdsspiller og legende Eusebio, og han mener, at både Real Madrid og Ronaldo har handlet rigtigt ved at vælge hinanden.

Eusebio siger til Real Madrids officielle hjemmeside:

”Det er en ære at være til stede til præsentationen af Cristiano Ronaldo. Han er en god ven og en spiller, jeg virkelig beundrer. Han slutter sig til det bedste hold i Spanien. Det er vigtigt, at han spiller her, for han vil blive vel behandlet og vil gøre en masse mennesker glade. Iker Casillas og anfører Raul vil hjælpe Cristiano Ronaldo, ligesom de gjorde for Figo. Han vil hjælpe Real Madrid til at vinde Champions League og La Liga. Det er svært at vinde et mesterskab, men jeg mener, de kan gøre det.”

Ronaldo har indgået en 6-årig aftale med Real Madrid, der måtte betale ca. 737 mio. kroner for at købe ham fri fra Manchester United.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu