Наши партнеры

MenuEto’o til Liverpool

Engelsk fodbold

Angriberen fra den spanske storklub FC Barcelona bekræfter mulighed for et transfer mod nord ved at indrømme, at det ville være vidunderligt at spille i front for De Røde.

Den 26-årige angriber fra Cameroun er blevet sat i forbindelse med Liverpool i de sidste uger, da træner Rafael Benitez efter sigende skulle have placeret Eto’o i toppen af sin indkøbsliste til sommer.

Eto’o insisterer dog på, at han ikke er klar over nogen tiltag fra Champions League finalisterne, men afslørede sin beundring af klubben og dens fans.

”Den gode ting ved Liverpool er deres sammenhold – det er meget stærkt,” udtaler han til Sunday Mirror. ”Men for mig er det deres fans, der vinder kampene for dem på grund af deres enorme støtte.”

Eto’o tror på, at han stadig vil have Camp Nou som hjemmebane næste sæson, på trods af uoverensstemmelser med træner Frank Rijkaard tidligere på året.

”Jeg tænker kun på næste sæson, men for hvert år der går, bliver tingene lidt sværere.”

”Engelsk fodbold har forandret sig meget i de sidste år, og jeg elsker den måde de engelske fans støtter deres hold i stedet for at være imod modstanderen. Det er den store forskel på engelsk og spansk fodbold.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu