Наши партнеры

MenuEto'o på vej tilbage

Spansk fodbold

Barcelona ser nu endelig ud til at få deres længe savnede stjerneangriber tilbage. Efter gårsdagens nederlag imod lokalrivalerne Espanyol, kommer Eto’o nu endelig med positive udtalelser om sin fremtid

Sidste års topscorer Samuel Eto’o er endelig klar til comeback. I første omgang bliver det på træningsbanen i morgen, mandag. Men endnu mere opløftende er klubbens doktor, Ramon Cugat’s ord “Jeg tror han kunne være klar i løbet af to uger, men det afhænger af trænernes ønske”

Camerouanske Samuel Eto’o har været udenfor rampelyset siden den 27 september, hvor mødet med Werder Bremen fik katastrofale følger for den hurtige angriber. Diagnosen hed i første omgang 5 måneder ude, men nu ser det ud til at Eto’o trodser odds’ene og vender tilbage.

Et kærkomment comeback for Barcelona, som i den grad har savnet farlighed i angrebet.

“Han er en meget vigtig spiller. Både på og udenfor banen. Han er en meget levende karakter. Efter min mening er han den bedste angriber i verden” roser anfører Carles Puyol, den skadede angriber med.

Sidste sæson var Eto’o den helt store oplevelse i Barcelona, samt resten af fodboldverdenen. Hele 26 mål blev det til i den hjemlige liga, foruden 6 i Champions League. Begge turneringer blev i øvrigt vundet af F.C. Barcelona.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu