Наши партнеры

MenuEto'o og Ronaldinho bliver i Barcelona

Spansk fodbold

Efter købet af Thierry Henry har der været spekulationer om, at enten Eto’o eller Ronaldinho var på vej væk, men det afviser Eto’o.

I et interview med den spanske avis Marca fastlår Eto’o, at både han og Ronaldinho bliver i Barcelona. AC Milan skulle ellers have været ude efter den hurtige landsholdsangriber fra Cameroun.

“Milan-præsident Silvio Berlusconi foretrækker de tekniske aspekter, og vil gerne hente Ronaldinho, mens træner Carlo Ancelotti gerne vil hente mig. Men du kan fortælle Berlusconi fra mig, og jeg tror også, at jeg kan tale på Ronaldinhos vegne, at ingen af os vil forlade Barcelona,” sagde Eto’o til Marca.

Efter Henrys ankomst skulle man tro, at Eto’os position i klubben var ved at komme i fare, men det afviser angriberen også.

“Jeg har fortalt Titi, at han er kommet til en stor klub, men at vi vil være under et enormt pres, fordi vi ikke kan tåle at tabe nogen kampe. Sådan er det, fordi vi skal være de bedste, men fodbold er ikke en præcis videnskab. Vi bliver nødt til at have respekt for alle vores modstandere,” udtalte Eto’o.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu