Наши партнеры

MenuEto'o gik amok på journalist

Andet fodbold

Samuel Eto’o var lidt af en slagsbror, da han i dag nikkede en afrikansk journalist en skalle under et pressemøde. Både journalister og spillere røg i totterne på hinanden.

I mens der snart er EM i Europa er de afrikanske hold i gang med at kvalificere sig til African Nations Cup. Det camerounske landshold har bedt om fred før holdets næste kamp mod Cap Verde, men det brød journalisterne sig ikke om. Cameroun har kun givet medierne delvis adgang til truppen.

Det udviklede sig til at journalisterne provokerede landsholdet ved en pressekonference, da medierne ikke ville rapportere fra stedet. Her gik det så galt at både journalister og spillere var i totterne på hinanden. Barcelonas stjerne, Samuel Eto’o, var ligeså indblandet, da han efter journalistens eget sagn skulle have taget kvælertag og uddelt skaller.

“Eto’o tog et halsgreb på mig og gav mig en skalle, så en af mine tænder rev sig løs,” hævder journalisten Philippe Bony ifølge AFP.

Eto’o er i den seneste tid blevet rygtet væk fra den katalanske hovedstad, og det vides endnu ikke om denne hændelse vil give nogle konsekvenser fra klubben eller landsholdets side. Journalisten har efterfølgende sagsøgt den skarpe angriber, der ikke har talt med pressen siden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu