Наши партнеры

MenuEsbjerg vil have fjernet Windes strafpoint

Dansk fodbold

Esbjerg fB har valgt at gøre indsigelse mod at Lars Winde er blevet tildelt 28 strafpoint efter sit røde kort i kampen mod FC København i søndags.

Kampens dommer, Nicolai Vollquartz valgte at dømme straffespark og rødt kort til Lars Winde, da han i indledningen af kampen mod FCK begik straffespark mod Cesar Santin og samtidig fik rødt kort. Efterfølgende har Winde fået en spilledags karantæne og den vil Esbjerg have fjernet.

”Vi anerkender, at dommeren i situationen foretager et skøn og dømmer straffespark, men i lighed med alle implicerede mener vi, at udvisningen er en urimelig hård straf og ikke står i forhold til den mulige forseelse, der er begået. Med de gode tv-optagelser fra Canal 9, som vi i modsætning til Nicolai Vollquartz i selve kampsituationen har haft til rådighed, vurderer vi, at der ikke er grundlag for at udvise Lars Winde,” siger Esbjergs sportsdirektør, Niels Erik Søndergård til klubbens hjemmeside.

Esbjerg har i et brev til DBU skrevet, at de er uenige i at Lars Winde fratager Cesar Santin en oplagt målchance, da brasilianeren fra flere vinkler lade sig falde og burde have fået en advarsel for film. Konsekvensen af Esbjergs udlægning af sagen vil i givet fald blive, at Windes tildelte strafpoint fjernes.

”Dette er ikke en protestsag, hvor vi anfægter dommerens ret til at dømme straffespark, men vi føler det som vores pligt at bakke Lars Winde op og indsende den indsigelse, som vi ifølge Disciplinære bestemmelser er berettiget til,” lyder det fra Niels Erik Søndergaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu