Наши партнеры

MenuEsbjerg vandt topkampen på Brøndby Stadion

Dansk fodbold

Esbjerg overraskede tidligt søndag aften, da de på Brøndby Stadion besejrede Brøndby med 4-2. Sejren blev slået fast i overtiden, hvor Brøndby satsede meget kraftigt, men så slog Esbjerg kontra og Søren Rieks kunne afgøre kampen til Esbjergs fordel.

Kampen startede meget livligt med et aggressivt Brøndby-hold, der ville vise frem foran hjemmepublikummet, som fik noget af en dukket, da Esbjerg seks minutter inde i kampen bragte sig i front. Det skete efter et flot taget hjørnespark af Kevin Conboy, der sendte bolden ind i hovedet på Frederik Björck, som blev den store i duellen mod Max von Schlebrügge.

Hjemmeholdet svarede dog hurtigt igen, da Martin Bernburg tog en flot tur igennem Esbjergs forsvar, som han satte fuldstændig af og derefter køligt afventede Lars Windes udfald i målet og sendte bolden bag ham til 1-1.

Scoringen satte gang i hjemmeholdet, der spillede bolden flot rundt i den efterfølgende periode, men så slog Esbjerg kontra. Jesper Lange slap igennem og fandt en hel fri Tim Janssen, som let kunne gøre det til 2-1 til gæsterne.

Kort tid før pausen kom der igen balance i regnskabet, da Mike Jensen tog et løb fremad banen og sendte bolden indover. Indlægget forsøgte Kevin Conboy at cleare, men han sendte i stedet for bolden i eget mål til pausestillingen 2-2.

Brøndby kom bedst ud efter pausen, men igen lykkedes det for Esbjerg at score i en god Brøndby-periode. Nok en gang var det et hjørnespark fra Kevin Conboy, som Søren Rieks omsatte til 3-2.

Resten af kampen var et stort Brøndby-pres og hjemmeholdet havde bestemt også flere gyldne muligheder for at udligne. Morten ”Duncan” Rasmussen var blandt andet tæt på at udligne med et kvarter igen, hvor han modtog et flot indlæg fra Samuel Holmén og headede bolden hårdt mod mål, men en feberredning af Lars Winde hindrede en udligning.

Da Brøndby stadigvæk ikke havde fået udlignet satsede Brøndby gevaldigt. I løbet af anden halvleg kom offensive kræfter, som Alexander Farnerud og Peter Madsen på banen i stedet for defensive spillere som Mikael Nilsson og Mike Jensen, men lige lidt hjalp det, da Søren Rieks slog Esbjerg-sejren fast i overtiden.

En lang bold i dybden løb Rieks op og da Stephan Andersen stod langt ude af sit mål gik han imod Esbjerg-spilleren, der køligt lagde bolden over Andersen, da han kom glidende og selv løb den anden vej uden om og derefter satte bolden sikkert i mål til slutresultatet 4-2 til Esbjerg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu