Наши партнеры

MenuEsbjerg tog de tre point i Silkeborg

Dansk fodbold

Esbjerg kom foran efter omkring 45 sekunder i udebanekampen mod Silkeborg, og scorede yderligere to mål i opgøret. Silkeborg scorede kun to mål, og det hele endte dermed 3-2 til gæsterne.

Gæsterne fra Esbjerg fik en drømmestart på kampen. Der var blot spillet omkring 45 sekunder, da Tim Janssen udnyttede en fejl i Silkeborg-forsvaret til at bringe Esbjerg foran 1-0 med en flad afslutning i det lange hjørne.

Den tidlige scoring rystede værterne, der ikke kunne finde rytmen i kampen. Efter 11 minutters spil lykkedes det alligevel for Rajko Lekic at finde vejen til netmaskerne, men dommeren havde fløjtet for frispark inden, da Lekic havde to hænder i ryggen på en forsvarsspiller, og scoringen blev derfor ikke godkendt.

Tre minutter senere var det i stedet Esbjerg, der kom yderligere foran. Bolden endte lidt tilfældigt hos Søren Rieks, der med ydersiden flot sparkede bolden i det lange hjørne. Gæsterne var gode til at lægge pres på Silkeborg, der havde det svært i kampens indledning.

Efterhånden som halvlegen skred frem, kom Silkeborg lidt bedre med i opgøret. Christian Holst fik en chance efter 34 minutters spil, da han kom frem til en bold i feltet og forsøgte at lægge bolden over Lars Winde i målet. Men Winde reddede forsøget, og vippede bolden ud til hjørnespark.

Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, og Esbjerg kunne dermed fortjent gå til pause med en 2-0-føring.

I det 58. minut lykkedes det Silkeborg at få reduceret, da Rajko Lekic mødte et indlæg fra Peter Degn ved forreste stolpe og fik foden på. Glæden varede dog ikke længe for Silkeborg-spillerne. Minuttet efter var Jesper Lange på pletten for Esbjerg, da han headede bolden i mål efter Lasse Heinze i Silkeborg-målet ikke kom ordentligt ud til et indlæg.

Få minutter senere forsøgte Silkeborgs Frank Hansen sig med et skud fra 25 meter, men Winde fik reddet bolden ud til hjørnespark. Fem minutter senere var det Jesper Lange, der havde et forsøg, men hans skud går en lille meter forbi stolpen.

Med tre minutter tilbage af opgøret var Lekic tæt på at score, da han kom højest til et indlæg fra Peter Degn. Men forsøget gik en halv meter over mål. Et minut inde i overtiden fik Silkeborg reduceret til 2-3, da Kaimar Saag fik bolden i mål.

Flere mål blev det dog ikke til, og Esbjerg kunne dermed tage fra Silkeborg med tre point efter en sejr på 3-2.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu