Наши партнеры

MenuEsbjerg stadion skifter navn

Dansk fodbold

Esbjerg har besluttet at sælge rettighederne til navnet på Esbjerg stadion til sponsoren Blue Water. Det betyder at stadionet fremover vil hedde Blue Water Arena.

Esbjerg er ikke alene om et sponsor-navn til deres stadion, også OB, FC Midtjylland, AGF og en række udenlandske klubber, har valgt at ændre deres stadionnavn.

“Navnet Blue Water Arena sender et signal om, at Blue Water ikke er et Esbjerg-firma men en danskejet virksomhed med hovedsæde i Esbjerg. Med 11 afdelinger over hele Danmark og 44 kontorer i 24 lande er vi både nationale og internationale, og det nye stadionnavn skal bruges i især den nationale markedsføring,” sagde Blue Water-ejer Kurt Skov til klubbens hjemmeside.

“For EfB vokser værdien af aftalen ved, at Blue Water er en stor, Esbjerg-baseret virksomhed, hvis navn både nationalt og internationalt klinger godt,” sagde Esbjergs salgs- og marketingchef Hans Christian Warrer.

Esbjerg kommune, som ejer stadionet, havde indføjet en klausul i kontrakten, som betød at bynavnet skulle indgå hvis klubben fik nyt navn, men denne klausul har kommunen nu valgt ikke at følge, da Blue Waters virksomhed ligger i Esbjerg, og det er med til at gøre byen mere populær.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu