Наши партнеры

MenuEsbjerg sikrer sig fremtidsinvesteringer

Dansk fodbold

Den danske SAS Liga-klub Esbjerg har forlænget kontrakterne med de to spillere Kevin Conboy og Mikkel Vendelbo, hvis nye aftaler afslutter i sommeren 2013.

Esbjergs ambition om at opbygge et splinternyt hold fra bunden af med egne talenter i spidsen er ved at tage form. Nogle de første spillere har allerede været i forårssæsonens startopstilling, nemlig Kevin Conboy og Mikkel Vendelbo.

De to 21-årige ungdomsspillere har succesfuldt efterladt et godt indtryk i klubben og derfor har Esbjergs ledelse valgt at forlænge begges kontrakter, så de udløber i sommeren 2013.

“De nye aftaler med Kevin og Mikkel er vigtige led i processen med at knytte de spillere, vi langsigtet tror på, tættere til os. Begge har i de seneste måneder overbevist om, at kan tage springet fra marginalspillere til at tilhøre de spillere, som startformationen udtages af,” siger sportsdirektør Niels Erik Søndergaard til klubbens hjemmeside.

Mikkel Vendelbo har spillet 35 kampe for den vestjyske klub, mens Kevin Conboy har trukket den stribede trøje over hovedet 14 gange.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu