Наши партнеры

MenuEsbjerg-profil har infektion

Dansk fodbold

Esbjerg-profilen Mikkel Vendelbo meldte afbud til weekendens kamp mod FCK med en formodet influenza, men det har vist sig at være en infektion, der har irriteret midtbanespilleren.

Det var ikke en simpel influenza, som fik Vendelbo til at melde afbud til kampen mod FCK. Det viste sig at være langt mere kompliceret end det.

”Jeg fik en takling på skinnebenet for noget tid siden, og så fik jeg en igen til træning lørdag. I løbet af natten hævede benet så op, og jeg fik influenzalignende symptomer,” siger Vendelbo til Esbjergs hjemmeside.

Det fik midtbanespilleren til at ringe til vagtlægen og han konstaterede, at Vendelbo er ramt af rosen, der skal behandles med penicillin. Det hjalp ikke og mandag indlagde Esbjerg-lægen, Uwe Jørgensen, Mikkel Vendelbo akut, fordi der var gået infektion i blodet.

”Da jeg ankom, fik jeg drop i stedet, og de tog en masse blodprøver, der viste, at min krop forsøgte at slå bakterien ned. Jeg havde meget høje blodtal,” siger Vendelbo.

I løbet af i dag forsvandt Vendelbos feber og blodtallene er blevet mere normale. Alligevel skal han blive på hospitalet yderligere fire dage og have opereret en betændt blodansamling.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu