Наши партнеры

MenuEsbjerg kræver Høgh-udvisning frakendt

Dansk fodbold

Efter gårsdagens kamp mellem Randers og Esbjerg indrømmede Allan Olesen, at han lod sig falde da han fik tilkæmpet sig et straffespark og dermed en udvisning af Nicolai Høgh. Det har fået Esbjerg op af stolen, nu vil de have forsvarsspilleren frikendt.

Det blev det andet gule kort i kampen og dermed et farvel, da Nicolai Høgh igår blev udvist efter at have lavet et straffespark mod Randers’ Allan Olesen. Dog mente Esbjerg ikke, at der var kontakt mellem de to spillere, og det bekræfter Allaon Olesen endda selv, at der ikke var.

“Ja, det er rigtigt, at jeg filmede. Jeg tager trækket ind i banen og ser, han kommer tæt på mig, og så falder jeg,” sagde Allan Olesen til onside.dk

Denne udtalelse har fået en rasende Esjberg-bestyrelse op af stolen. Nu vil klubben skrive til disciplinærudvalget og bede om at få dommen frakendt Høgh.

“Det er i høj grad upassende, at Allan Olesen efter kampen åbent vedgår, at han ved at filme har fremkaldt en udvisning af en modspiller og indlysende ikke er klar over rækkevidden af sin handling. Det er en hån mod fodboldspillet og EfB – og først og fremmest en ydmygelse af Nicolai Høgh. Konsekvensen af, at Randers-spilleren nærmest gør en dyd ud af sin forseelse, bør være, at Nicolai går fri, og at Allan Olesen stiller i retten mandag. Her er ikke behov for nogen dna-test, for vi har en gerningsmand, der har erkendt sin forbrydelse,” siger en sydende Michael Zøhner til klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu