Наши партнеры

MenuEsbjerg henter topscorer

Dansk fodbold

Vestjyderne har hentet Ølstykke-angriberen, Emmanuel Ukpai, på en kontrakt, der løber indtil udgangen af 2008.

Njogu Demba-Nyrén meldes i disse dage på vej væk fra Esbjerg fB. Måske derfor har esbjergenserne valgt at underskrive en kontrakt med den 21-årige Emmanuel Ukpai. Den nu tidligere Ølstykke-spiller har været topscorer for den sjællandske klub de sidste to sæsoner, og den hurtige angriber har scoret 22 mål i 46 kampe for Ølstykke.

”Når en trup skal sammensættes, er det interessant at have spillere, der er anderledes, og det er de to nye spillere. Vi håber at modne dem, så vi har råd til at tage det anderledes med på banen. Især Emanuel Ukpai er en iøjnefaldende og målfarlig spiller,” udtaler Esbjerg-træner Troels Bech om nyerhvervelsen.

Ukpai har været sat i forbindelse med flere SAS Ligaklubber, og da først buddet kom, ville Ølstykke ikke stå i vejen.

”Vi havde kontrakt med Emmanuel et år yderligere, men har valgt at give ham chancen for at spille i SAS Ligaen. Vi har fået et tilbud fra Esbjerg, og det har vi accepteret. Vi ønsker at spillerne får det bedst mulige ud af deres karrierer, og det har hele tiden været Emmanuels ønske at komme til at spille i SAS Ligaen,” siger Ølstykke-direktør Per Vingaard til bold.dk.

Samtidig henter Esbjerg også Ukpais landsmand, Samuel Agba. Agba har døjet meget med skader, og har derfor ikke fået den ventede succes i Danmark. Han beskrives som en meget hurtig forsvarsspiller med et godt venstreben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu