Наши партнеры

MenuEsbjerg forlænger med fire stortalenter

Dansk fodbold

Esbjerg fB har i dag forlænget kontrakterne med fire af klubbens store talenter. De fire spillere, som vil få en afgørende rolle i fremtiden er Kian Hansen, Martin Braithwaite, Lasse Vigen Christensen samt Casper Nielsen.

Esbjerg fB sikrede sig i dag papirer på fire spillere, som går en lys fremtid i møde. Det drejer sig om de fire stortalenter Kian Hansen, Martin Braithwaite, Lasse Vigen Christensen og Casper Nielsen.

20-årige Kian Hansen, der har spillet fem SAS Liga-kampe, har tegnet en femårig kontrakt. Han betegnes som førstereserve i den bagerste kæde.

”Vi har indgået en femårig aftale med Kian Hansen, hvilket er et signal om, at vi er tilfredse med hans udvikling, og at vi ser et potentiale i ham til at blive en del af grundstammen på fremtidens EfB-hold. Det samme er tilfældet med yderligere fire spillere i alderen 20-22 år, Søren Rieks, Mikkel Vendelbo, Kevin Conboy og Jeppe Mehl, hvis kontrakter løber til udgangen af 2012 eller senere,” fortæller sportsdirektør Niels Erik Søndergaard til klubbens hjemmeside.

Udover Hansen har EfB forlænget med den 18-årige offensivspiller Martin Braithwaite, som har fået en toårig aftale, mens U17-talenterne Lasse Vigen Christensen og Casper Nielsen begge har indgået treårige ungdomskontrakter.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu