Наши партнеры

MenuEsben Hansen bliver midlertidigt

Tysk fodbold

Den tidligere OB-profil har endnu ikke forladt Kaiserslautern. Han bliver i klubben, for at afvente en mulig trænerfyring.

I går forlød det, at Esben Hansen var tvunget til at søge nye græsgange, da hans cheftræner, Kjetil Rekdal, havde suspenderet ham.

”Vi noterer os, at Kaiserslautern ikke har planer om at bruge Esben Hansen i årets sidste kamp. Alt sammen fordi han kom et par minutter for sent til opvarmningen før sidste kamp,” fortalte Esben Hansens agent Ivan Marko Benes til Ekstra Bladet og fortsatte:

”Der foreligger ikke noget omkring en ophævelse af kontrakten, men det er vist ikke nogen hemmelighed, at forholdet mellem Esben og Rekdal ikke er det bedste.”

Men eftersom der er optræk til en fyring af Kjetil Rekdal, der ikke har formået at skabe resultater i klubben, har Hansen og hans agent valgt, at vente med afrejsen.

”Esben har kontrakt med Kaiserslautern to et halvt år endnu. Han træner med den fysiske træner i denne uge, og så må vi afvente situationen og se hvad der sker,” sagde Ivan Marko Benes til bold.dk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu