Наши партнеры

MenuErstatningssager mod fodboldtossen afvist

Dansk fodbold

Erstatningssagerne som DBU og Parken Sport & Entertainment rettede mod fodboldtossen blev i dag afvist, da dommer Lisbeth Christensen kun ville behandle anklagen om vold og ulovlig indtrængen. Dom for vold falder senere i dag.

Lisbeth Christensen, der var dommer i sagen om fodboldtossen, som DBU og Parken Sport & Entertainment har rettet erstatning mod, blev i dag afvist. Beløbene som fodboldtossen skulle betale lød på 1,9 og 7 millioner kroner. Hun afviste med den begrundelse, at hun udelukkende ville behandle anklagerne om vold og ulovlig indtrængen ved retssagen.

Landholdsspilleren Michael Gravgaard, der stoppede fodboldtossens forsøg på at angribe dommer Fandel, er blandt andre indkaldt som vidne. Fandel har dog tilkendegivet, at han ikke har i sinde at møde op til retsmødet.

Fodboldtossen, der forsøge at angribe Fandel i landskampen i Parken mod Sverige, skal dog ikke regne med at slippe for erstatningssagerne, da Christensen henviste til, at sagerne i stedet kunne rejses ved et civilt søgsmål.

Det ventes, at der falder dom i voldssagen i eftermiddag kl. 16. Strafferammen for vold af denne karakter ligger på tre år.

Der er nedlagt navneforbud i sagen mod den 29-årige, der bor og arbejder i Sverige.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu