Наши партнеры

MenuErik Rasmussen stopper i FC Midtjylland

Dansk fodbold

Cheftræner Erik Rasmussen forlader sit job i FC Midtjylland, når den indeværende sæson er færdigspillet.

Efter fire et halvt år som cheftræner i FC Midtjylland har Erik Rasmussen besluttet, at det er blevet tid til en pause. Den 47-årige sjællænder fratræder sin stilling, når den indeværende sæson afsluttes.

“Jeg har brug for et halvt til et helt år, hvor jeg fjerner mig fra det pres og de forventninger, der altid er, når man er cheftræner i en af de mest ambitiøse og succesrige klubber i Danmark. Jeg har brug for tid til at få andre input i tilværelsen og forfølge og undersøge nogle af de aspekter, jeg udover fodbold også finder ekstremt interessante i livet. Sidst, men ikke mindst, vil jeg gerne prøve at have ferie i mine børns sommerferie. For at undgå spekulationer om kontroverser har det været vigtigt for mig at få fortalt om beslutningen nu, hvor der er harmoni i klubben og omkring SAS Liga-truppen,” forklarer Erik Rasmussen til klubbens hjemmeside.

Det er allerede besluttet, hvem der skal tage over efter Erik Rasmussen til sommer. Den nuværende assistenttræner, 33-årige Thomas Thomasberg, bliver forfremmet til cheftræner i en ny konstruktion, hvor han i det daglige skal arbejde tæt sammen med den nuværende U-17 landstræner, 35-årige Glen Riddersholm, og den nuværende ITU-træner i FCM, 40-årige Kenneth Andersen, om SAS Liga-truppen.

“Det er trænerteamet, der skal opfylde ambitionen om guld i 2011,” siger sportsdirektør Jens Ørgaard til FCM.dk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu